miércoles, 12 de diciembre de 2012

Tania Lozano

“ Sempre he estat content de qui sóc i com sóc “
Diversos estudis han demostrat que l'homosexualitat ha existit des del principi de la humanitat, en totes les races, en tots dos sexes, en qualsevol nivell social … Però ha sofert diferents vaivens al llarg del temps i va anar successivament acceptada, rebutjada, perseguida o reconeguda. Quan tractem d'ajudar a una persona a superar la seva homosexualitat, trobem que moltes d'elles estan confoses sobre el que és veritablement la seva orientació.



Potser sigui perquè a principis de la història, l'homosexualitat estava totalment reprimida , perseguida, rebutjada… i ningú podia admetre que era gai o lesbiana. Però per contra, actualment, l'aparició d'homosexuals ha estat tot un “boom” . Cada vegada el rebuig és mínim encara que sempre queden les típiques persones homòfones en contra de tot el diferent a ells.

Però tot això són rumors i opinions ja que solament les persones “afectades” poden saber més que ningú com està la situació actualment. 
Per descobrir tot això, si és cert que l'homosexualitat provoca trastorns com el bullying, si se senten inferiors o per contra estan totalment orgullosos de ser tal com són, he entrevistat a Daniel, un noi de 18 anys i homosexual. 

A continuació podeu escoltar l'entrevista, una gran mostra de naturalitat i orgull d'una gran persona amb una orientació diferent.

No hay comentarios:

Publicar un comentario